Oferta speciala 8 Martie 2021 – ZIUA FEMEII

  • 550 lei/ persoana, cazata in camera dubla
  • Perioada desfasurare oferta: 5-7 martie 2021 sau 7-9 martie 2021
Servicii incluse
  • 2 nopti de cazare in camere duble Deluxe/Superior.
  • Mic dejun bufet suedez.
  • Acces gratuit la piscina exterioara cu apa termala, sala de sport.
  • Parcare si internet wi-fi.
  • Doamnele si domnisoarele au parte de mici surprize.
  • Cina festiva in data de 6 martie respectiv 7 martie (meniu complet cu bauturi alcoolice si non alcoolice. incluse). Meniul propus va fie transmis pe mail impreuna cu confirmarea rezervarii.
  • Atmosfera de chef si voie buna, la cina festiva, va fi asigurata de DJ Edi.

Rezervarile se pot face pe mail la adresa rezervari@hotelizvoare.ro sau office@hotelizvoare.ro.

Comanda ferma de rezervare trebuie sa contina obligatoriu datele de facturare: persoana fizica( CNP sau adresa completa de domiciliu) sau persoana juridica (datele de identificare ale firmei), numarul si varsta copiilor insotitori si perioada solicitata.

Va aducem la cunostiinta ca la tariful pachetelor  se adauga 2 lei/noapte/camera taxa de promovare turistica conform Hotararii Consiliului Local 103/22 din 29.12.2020.

Rezervarile devin ferme la achitarea unui avans de minim 50% din contravaloarea serviciilor contractate, urmand ca diferenta sa fie achitata pana la intrare sau direct la receptia hotelului.

In cazul in care se solicita cazare intr-un alt tip de camera, acest lucru se va specifica odata cu rezervarea iar diferenta de cazare se va achita direct la receptia hotelului.

In functie de varsta copiilor pot sa apara costuri suplimentare. Copiii cu varsta mai mica de 7 ani se pot caza gratuit in camera cu parintii, fara pat suplimentar. Copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani se pot caza in camere cu parintii, cu pat suplimentar, tariful fiind de 120 lei/zi (cazare, mic dejun si acces la piscina). Copiii cu varsta mai mare de 14 ani sunt considerati adulti si achita integral tarifele de cazare si masa ale unui adult.

Avand in vedere situatia mondiala si tinand cont de restrictiile actuale, in functie de gradul de ocupare, micul dejun poate fi servit in serii de masa, aspect ce va fi stabilit la receptie in momentul cazarii.

Mesele de pranz si cina pot fi servite in restaurantul cu meniu a la carte, cu programare in prealabil, deschis zilnic in intervalul 11.00-23.00.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati pa mail la adresa rezervari@hotelizvoare.ro, office@hotelizvoare.ro sau telefonic la numerele 0752 787 787, 0746 348 607, 0350 412 201