Cozia Aqua Park Căciulata – un loc pentru o vacanță de poveste

Cozia Aqua Park Căciulata – un loc pentru o vacanță de poveste

Lectură: 3 minute

O vacanță de poveste se construiește într-un loc de poveste! Fă-ți cele mai frumoase amintiri la Cozia Aqua Park! 

Parcul acvatic din Căciulata este un loc perfect pentru a-ți petrece o zi, sau chiar mai multe din concediu. Indiferent că vrei să-ți petreci o zi de vară, una de iarnă sau vrei să vii în oricare altă perioadă a anului, poți face acest lucru la Cozia Aqua Park din Căciulata, deoarece piscinele termale sunt deschise tot anul!

De ce să nu te bucuri de bălăceală, dar și de ape termale ce fac atât de mult bine organismului în același timp? La Cozia Aqua Park din Căciulata ai parte de aceste lucruri la un super preț! În plus, în parcul acvatic, distracția și voia bună sunt la ele acasă!

Piscinele cu apă termală din Aqua Park Cozia se află foarte aproape de Hotel Izvoare. Este un loc excelent unde vă puteți petrece vacanța, indiferent de anotimp. Bazinele cu apă termală din parcul acvatic sunt deschise pe tot parcursul anului, datorită apei termale încălzite. Aceasta are o temperatură cuprinsă între 28 și 37 de grade. Este o temperatură ideală, mai ales pentru cei mici!

Cozia Aqua Park Căciulata este locul perfect atunci când ai chef de o bălăceală! Aqua Park-ul vă pune la dispoziție o mulțime de facilități, potrivite pentru toate vârstele și preferințele. O zi petrecută la parcul acvatic din Căciulata va fi cu siguranță una de care vă veți aminti cu drag!

Fie că vorbim despre cei mici, sau despre cei dornici de adrenalină și distracție, cu toții se pot bucura de piscinele interioare și exterioare încălzite și de o varietate mare de tobogane. Cei care preferă să se relaxeze, pot profita de piscinele interioare și exterioare încălzite, de instalații moderne de hidroterapie, jeturi de apă, dar și de jacuzzi!

Indiferent că îți dorești distracție și adrenalină, sau ești adeptul relaxării, parcul acvatic din Căciulata este cel mai potrivit loc unde să-ți petreci ziua! De altfel, este locul ideal și pentru familiile cu copii. În timp ce părinții se relaxează, cei mici se pot distra în locurile special amenajate pentru ei.

Ce veți găsi în incinta parcului acvatic:

  • 11 piscine, atât exterioare cat și interioare, încălzite;
  • 8 tobogane exterioare și 2 tobogane interioare;
  • Șezlonguri și zonă de agrement;
  • Restaurant cu autoservire.

Pe lângă faptul că veți avea parte de o zi plină de bălăceală și distracție, vă puteți bucura și de preparate delicioase, bine gătite de personal calificat.

Cozia Aqua Park Căciulata este la doar „doi pași” de Hotel Izvoare, astfel că nu trebuie să parcurgeți o distanță prea mare de la locul unde sunteți cazați până la locul de distracție și bălăceală. În această perioadă există și tarife speciale pentru cei care aleg să rezerve minimum două nopți de cazare la Hotel Izvoare. Pentru disponibilitate și rezervări ne puteți contacta pe e-mail la: rezervari@hotelizvoare.ro