Din 26 iunie 2022 dam start sezonului estival

Din 26 iunie 2022 dam start sezonului estival

Lectură: 2 minute

In acest sezon oferim pachete de cazare cu demipensiune inclusa sub forma de fisa cont. Micul dejun, stil bufet suedez, satisface cele mai rafinate gusturi, iar mesele de pranz si/sau cina le puteti servi in restaurantul cu meniu a la carte sau pe terasa hotelului. In restaurant va oferim un meniu cu produse atent selectionate, iar pe terasa va asteptam cu pizza pe vatra, burgheri si preparate la gratar.

Serile le puteti petrece fie in aer liber, pe terasa din zona piscinei, cu muzica ambientala, fie in restaurant cu muzica live.

Piscina exterioara cu apa termala este pregatita pentru dumneavoastra, zilnic incepand cu ora 09:00, iar daca doriti sa va relaxati la sauna sau masaj este necesara o programare. Cei mici, isi pot petrece timpul la locul de joaca exterior sau la cel din incinta hotelului.

Daca doriti sa surprindeti persoana iubita sau pe cei dragi dumneavoastra, noi va putem asigura de tot sprijinul nostru. Ne putem ocupa de cel mai delicios tort, de cel mai frumos aranjament floral, si bineinteles de servirea bauturilor dorite.

Tariful unui sejur difera in functie de numarul de nopti, de tipul camerei precum si de numarul de persoane pentru care se doreste rezervarea. Confortul camerei depinde de alegerea dumneavoastra din momentul rezervarii. In momentul rezervarii puteti opta pentru un pat suplimentar in camera dumneavoastra, pentru camere cu balcon sau pentru camere cu terasa si priveliste de exceptie. Pentru a face cea mai buna alegere in acest sens puteti vizualiza site-ul nostru. Aici gasiti detaliile pentru fiecare tip de camera in parte si tarifele detaliate.

Rezervarile se pot face direct pe site-ul nostru www.hotelizvoare.ro completând o solicitare de rezervare.

Va asteptam cu drag!