Oferte de vacanță pentru 1 decembrie 2022, Ziua Națională a României

Oferte de vacanță pentru 1 decembrie 2022, Ziua Națională a României

Lectură: 4 minute

Ziua noastră, a românilor, trebuie sărbătorită cu mare fast! Ziua de 1 Decembrie este prilejul perfect prin care putem avea parte de o super petrecere, ne putem revedea cu cei dragi și putem petrece timp de calitate împreună, reamintindu-ne de faptul că suntem români și a ne arăta mândria față de acest lucru. Toate acestea au un alt farmec atunci când au loc într-un cadru de poveste, amenajat în ton cu sărbătoarea, și care îți pune totul la dispoziție.

Pentru a sărbători Ziua Națională așa cum se cuvine, poți face din acest moment o ocazie de a ieși din cotidian și a explora frumusețile pe care România le are de oferit. În acest sens, te invităm să alegi o locație perfectă pentru tine de 1 decembrie, un loc care să-ți satisfacă toate nevoile și care să te surprindă prin aranjamente, condiții speciale, super pachete și prețuri.

Da, ai ghicit, la Hotel Izvoare – Căciulata vei găsi toate aceste lucruri enumerate mai sus și multe altele. Cu ocazia acestei sărbători naționale, îți punem la dispoziție un super pachet de 1 Decembrie! Profită de ocazie și rezervă-ți sejurul din timp!

Iată ce conține super pachetul nostru:

  • 4 nopți de cazare, de pe 30.11.2022 și până pe 04.12.2022. Vor fi patru nopți deosebite, ce se vor petrece într-o atmosferă de sărbătoare, tipică acestui moment special pentru români și România!
  • 4 dimineți cu mic dejun de tip bufet suedez. Diminețile de sărbătoare nu pot începe altfel decât cu un festin matinal. Așadar, în diminețile petrecute la hotelul nostru vă punem la dispoziție câte un mic dejun de tip bufet suedez.
  • Prânz tradițional 1 decembrie. În ziua sărbătorii naționale, vă punem la dispoziție un prânz copios cu preparate adaptate ocaziei: proțap și alte gustări tradiționale.
  • Cină festivă 1 decembrie. În seara de 1 decembrie, vă punem la dispoziție, la ceas de seară, o cină de vis. Meniul va fi unul complex și fix. De asemenea, în meniu vor fi incluse și băuturile. Meniul va fi unul absolut delicios, bineînțeles, preparat de un bucătar experimentat.
  • Distracția va fi și ea prezentă pe tot parcursul sejurului. În seara de 1 decembrie, la cina festivă, veți avea parte de un DJ, care va întreține atmosfera la cote maxime și muzică live. Toate acestea vor face seara de 1 Decembrie una absolut magică. Și, fie vorba între noi, nu poți sărbători faptul ca ești român, decât într-un mare fel!
  • Va punem la dispoziție și piscina exterioară termală, a cărei apă este caldă pe tot timpului anului, având o temperatură optimă. Chiar și o oră în piscina noastră termală te va face să te relaxezi din toate punctele de vedere. Veți avea acces și la ciubăr, care este la rândul său un mod perfect de a vă petrece timpul.

Într-un sejur la Hotel Izvoare – Căciulata vei avea parte de absolut tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanță perfectă! Prețul este la rândul său unul de nerefuzat! Dacă și tu îți dorești să ai parte de super distracție și o doză zdravănă de relaxare de ziua ta, a noastră, a tuturor românilor, să te bucuri de mâncare delicioasă și atmosferă de vis și să te întorci apoi acasă mai relaxat și cu forțe proaspete, alege Hotel Izvoare!

Pentru mai multe detalii, prețuri și rezervări, ne poți contacta la: