Petrece un Valentine’s Day de poveste în Vâlcea

Petrece un Valentine’s Day de poveste în Vâlcea

Lectură: 3 minute
Valentine’s Day

Să-i faci un cadou partenerei sau partenerului tău de Valentine’s Day poate fi un lucru destul de complicat, mai ales când deja i-ai luat toate sau aproape toate cadourile posibile. Noi avem însă o super soluţie pentru tine, bună şi la îndemână atunci când îţi doreşti să oferi o experienţă şi nu un lucru material. Este vorba despre o escapadă în Vâlcea, o scurtă vacanţă în această zonă minunată. În rândurile ce urmează te vom ghida printr-o călătorie romantică prin Vâlcea, oferindu-ţi o serie de idei şi sugestii pentru o experienţă de Valentine’s Day de neuitat. Mai ales că la Hotel Izvoare – Căciulata, ne-am propus să îţi oferim mai mult decât o simplă cazare, ci să îţi oferim o escapadă plină de romantism. Despre acestea vom vorbi însă puţin mai târziu.

Alege o cazare într-o atmosferă intimă, liniştită

Alege să sărbătoreşti dragostea într-un decor de poveste, rezervând una dintre camerele noastre elegante şi super confortabile. Fie că îţi doreşti o cameră mică şi intimă sau una spaţioasă, cu o super vedere către peisaje încântătoare, îţi garantăm că la Hotel Izvoare vei găsi locul perfect pentru a te relaxa şi a te bucura de intimitate alături de jumătatea ta.

Ce spui de o cină romantică la lumina lumânărilor?

În cadrul hotelului avem şi un restaurant deosebit, cu meniu ca la carte, care a fost conceput pentru a oferi experienţe culinare de excepţie. Astfel, dacă alegi să ai parte de o cină romantică aici, cu siguranţă nu vei regreta! Tu şi partenera sau partenerul tău veţi fi răsfăţaţi cu cele mai deosebite preparate, muzica potrivită şi o selecţie deosebită de băuturi care vor completa atmosfera, oferindu-vă o seară plină de savoare şi romantism.

Activităţi romantice şi plimbări în natură

Puteţi descoperi împreună cât de frumoasă este Vâlcea, printr-o plimbare romantică sau de ce nu, chiar şi o drumeţie în zona montană. Dacă însă nu vreţi să vă aventuraţi pe munte, puteţi descoperi parcurile şi grădinile foarte bine îngrijite, dar şi alte locuri liniştite, cu privelişti încântătoare, perfecte pentru a vă bucura de momente speciale împreună.

Spa şi wellness

La Hotel Izvoare, printre alte facilităţi vă puteţi bucura şi de o saună în incinta hotelului, dar şi de servicii de masaj, care se fac la cerere. Toate acestea, combinate, vă vor face să plecaţi de la noi cu simţurile revitalizate, o legătură mai strânsă şi mai ales, veţi pleca cu bateriile încărcate.

Cuvânt de final

În final, dacă alegi să-i faci persoanei tale dragi un astfel de cadou, noi îţi garantăm că veţi pleca cu o mulţime de amintiri de neuitat şi o legătură mult mai puternică între voi. Noi te aşteptam la Hotel Izvoare – un hotel poziţionat într-o locaţie de vis, avantajoasă din foarte multe puncte de vedere, pentru a-ţi sărbători iubirea alături de jumătatea ta într-un mod inedit!

Contactează-ne și rezervă-ți și tu un sejur de vis chiar acum!

  • Site: www.hotelizvoare.ro
  • Telefon Info: 0350412201, 0752787787
  • Rezervări la: rezervari@hotelizvoare.ro  / office@hotelizvoare.ro