Unde să îți petreci Paștele în 2023?

Unde să îți petreci Paștele în 2023?

Lectură: 5 minute

Sărbătorile de Paște sunt o ocazie minunată de a te relaxa și de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii. Dacă vrei să faci ceva special în acest an, de ce să nu încerci să petreci Paștele într-un mod puțin mai diferit?

O variantă cu adevărat atrăgătoare este oferta pe care noi ți-am pus-o la dispoziție la Hotel Izvoare! Oferta noastră include pachete speciale de Paște, care cuprind mese festive, activități distractive și multe alte surprize. În plus, pe lângă oferta noastră, simpla cazare la noi te va face să ai parte de o vacanță absolut superbă!

Găsești super oferta noastră de Paște 2023 AICI.

În rândurile ce urmează îți vom oferi mai multe motive care te vor face cu siguranță să optezi pentru Hotel Izvoare anul acesta!

Top 3 motive pentru care să petreceți Paștele la Hotel Izvoare

  1. Hotelul este plasat într-o zonă pitorească. Așezareaîți va permite să faci o mulțime de activități suplimentare, pe lângă cele incluse în oferta noastră de Paște. De exemplu, dacă după ce petreci așa cum se cuvine sfintele Paști, îți dorești să faci o plimbare relaxantă, sau să vizitezi diverse obiective cunoscute din Vâlcea, poți face asta cu ușurință. Localizarea hotelului este una strategică, astfel încât ai acces foarte simplu și rapid la cele mai cunoscute obiective și locații din zonă. De asemenea, dacă ești un iubitor de natură, poți face plimbări sau trasee turistice, care sunt foarte la îndemână în această zonă, mai ales că aici, natura ne înconjoară!
  2. Numeroase lăcașe de cult în apropiere. Vâlcea este plină de biserici, mănăstiri sau alte tipuri de lăcașuri de cult cu totul și cu totul deosebite. Astfel, alegând una dintre bisericile sau mănăstirile din apropierea hotelului, te vei putea duce în Seara de Înviere și vei putea lua Sfintele Paști. Un punct forte îl reprezintă şi faptul că Hotel Izvoare se află la o distanță de doar câteva minute de mers pe jos față de Mănăstirea Cozia, iar posibilitatea de a asista la Slujba de Înviere și de a lua Lumină într-un cadru atât de încărcat de istorie, este o experiență cu adevărat unică, de care orice credincios ar trebui să aibă parte măcar o dată în viață. Chiar dacă în incinta hotelului vom organiza o petrecere de Paște, nu trebuie să uităm nici de adevărata semnificație a acestei sărbători atât de sacre și cu o importanță atât de mare din punct de vedere spiritual pentru noi toți, credincioșii.
  3. Super oferta noastră. Ofertele pe care noi ți le punem la dispoziție sunt unele foarte flexibile, printre multe altele, oferta include și o cină festivă de Paște, servită într-o atmosferă elegantă și primitoare. În cadrul meselor luate la noi, vă veți bucura de preparate tradiționale de Paște și multe alte delicii. Bucătarii profesioniști și pasionați vor pregăti meniuri alese pentru toate mesele, indiferent că vorbim despre mic dejun, prânz cu preparate tradiționale sau cine cu meniu festiv. Te așteptăm să vii împreună cu prietenii şi familia să savurați preparatele culinare la restaurant Izvoare, gătite cu pasiune, apreciate și recomandate de cei mai mulți oaspeți.

De asemenea, în ofertă este inclusă și bălăceala, accesul la piscină fiind nelimitat. Piscina are întotdeauna o temperatură optimă, pentru a te bucura de bălăceală indiferent de vreme. Acest lucru poate face din vacanța ta una cu adevărat distractivă, mai ales dacă vii alături de un grup numeros. Fă-ţi o rezervare acum şi convinge-te.

Grăbește-te! Nu mai sunt multe locuri!

Indiferent de modul în care alegi să îți petreci Sărbătorile Pascale, hotelul nostru îți va oferi o experiență de neuitat, plină de distracție, relaxare și bucurie.

Contactează-ne chiar acum și rezervă-ți locul la Hotel Izvoare pentru Paștele acesta. Te așteptăm, atât pe tine, cât și pe familia sau prietenii tăi, cu brațele deschise, pentru că nici o sărbătoare nu este mai deosebită decât cea petrecută între oameni dragi, și bineînțeles, în locuri minunate.

Pentru detalii suplimentare te rugăm să ne contactezi pe mail la adresele rezervari@hotelizvoare.ro, office@hotelizvoare.ro sau telefonic la numerele 0752787787, 0746348607, 0350412201.

Rezervările se fac doar pe mail la adresele rezervari@hotelizvoare.ro, office@hotelizvoare.ro sau prin completarea formularului Rezervare de pe site-ul www.hotelizvoare.ro