Vâlcea are propria sa pădure colorată – un nou punct de atracţie

Vâlcea are propria sa pădure colorată – un nou punct de atracţie

Lectură: 3 minute
pădure colorată

Într-o iniţiativă inedită, Vâlcea are acum un nou punct de atracţie pe harta turistică a României. Este vorba despre o “pădure colorată”, situată în apropiere de Horezu. Copacii din această pădure au fost coloraţi în diverse culori vii şi pline de veselie, de către un artist din zonă. Acest proiect ambiţios nu numai că a înfrumuseţat considerabil zona şi peisajul, dar oferă şi un spaţiu verde unic în care oricine se poate relaxa şi recrea, fie locuitori, fie turişti. Dacă te gândeşti să treci prin Vâlcea şi să descoperi cât mai multe puncte turistice, acest articol este pentru tine, iar la final ţi-am pregătit şi o super recomandare de cazare în Vâlcea!

O combinaţie inedită între culoare, natură şi veselie

Pădurea colorată din Vâlcea a fost concepută ca un spectacol de culoare. Trunchiurile arborilor de acolo au fost vopsiţi într-unele dintre cele mai vesele nuanţe, iar locul arată acum de vis, mai ales pentru cei mici, dar şi pentru toţi iubitorii de frumos. Acum, această porţiune de pădure din Vâlcea oferă un întreg tablou, plin de diversitate şi pozitivitate. Culorile rezonează  diferit cu fiecare anotimp în parte, ceea ce face locul şi mai special decât este deja, fiecare vizită promite astfel să fie o experienţă nouă şi încântătoare.

Pădurea colorată din Vâlcea – mai mult decât o pădure

Artistul, Mihai Topescu, a avut grijă şi de sănătatea copacilor, folosind vopsea ecologică pentru a-i vopsi, vopsea care este inofensivă pentru scoarţa copacilor. Mai mult decât atât, această vopsea este chiar benefică pentru copaci, ţinând departe dăunătorii şi având o rezistenţă de până la 6 ani. Pe lângă beneficiile recreative pe care această zonă le are, Pădurea Colorată din Vâlcea are şi un rol educativ, mai ales dacă luăm în considerare importanţa pe care artistul a acordat-o protejării mediului atunci când a realizat această operă de artă.

În ceea ce priveşte amplasarea, pădurea colorată se află în zona drumului care leagă Târgu Jiu de Horezu.

Cuvânt de final şi recomandare de cazare în Vâlcea

Cu siguranţă Pădurea Colorată din Vâlcea va deveni uşor-uşor o destinaţie de neratat pentru toţi cei care vizitează Vâlcea. Astfel, indiferent dacă eşti un localnic în căutarea unui loc de relaxare sau un turist pasionat de natură şi noi descoperiri, cu siguranţă în Pădurea Colorată din Vâlcea vei descoperi relaxarea pe care o cauţi.

În cazul în care îți dorești să vizitezi Vâlcea, Hotel Izvoare – Căciulata este locul ideal în care să te cazezi. Hotelul este poziționat într-o locație de vis, care te va avantaja din mai multe puncte de vedere, printre care și poziția, ce facilitează accesul ușor la cele mai renumite puncte turistice. În plus, hotelul vă pune la dispoziție numeroase beneficii, precum: un super tratament, personal drăguț, cazare de calitate premium, piscină, restaurant și multe altele.

Contactează-ne și rezervă-ți și tu un sejur de vis chiar acum!

  • Site: www.hotelizvoare.ro
  • Telefon Info: 0350412201, 0752787787
  • Rezervări la: rezervari@hotelizvoare.ro  / office@hotelizvoare.ro