Ofertă Crăciun 2021

Sejur pachet 24.12.2021 – 26.12.2021 (2 nopți)

Camere Double Single Triple
STANDARD 1400 1650
DELUXE 1430 1700
SUPERIOR 1460 1750
KING 1490 1800
EXECUTIVE 1520 1400
ROMANTIC SUITE 1570 1430
JUNIOR SUITE 1620 1460
PREZIDENT SUITE 1670 1490
PRET/ PERSOANA

TARIFUL PENTRU PACHETUL CRĂCIUN ÎNCEPE DE LA

 • 1400 lei/ pers/ sejur cazată în cameră Dublă Standard
 • 1650 lei/ pers/ sejur cazată în cameră Single Standard

În funcție de tipul camerei, tariful pachetului crește proporțional cu tariful camerei respective. Ocuparea camerelor se va face în funcție de solicitare în limita disponibilității, în ordinea încasării avansului.

Pachetul include

 • 2 nopți de cazare 24 și 25 decembrie 2021
 • 2 mic dejun bufet suedez în data de 25 și 26 decembrie 2021
 • Cina de bun venit în data de 24 decembrie în așteptarea lui Moș Crăciun, începând cu ora 19:00 (meniu fix, prestabilit, ce include mâncare, băuturi alcoolice și non alcoolice).
 • Prânz tradițional în data de 25 decembrie, cu meniu fix prestabilit, ce include mâncare, băuturi alcoolice și non alcoolice, servit în intervalul 13:00-15:00.
 • Cina festivă în data de 25 decembrie cu meniu fix prestabilit, ce include mâncare, băuturi alcoolice și non alcoolice.
 • Atmosfera de Crăciun va fi întreținută prin 2 programe artistice incluzând program de colinde și program de muzică tradițională.
 • Moș Crăciun va oferi cadouri tuturor copiilor, dar și celor mai „cuminți” adulți.
 • La cina festivă atmosfera muzicala va fi asigurată DJ.
 • Acces la piscina exterioară, locul de joacă pentru copii cu vârsta mai mică de 9 ani, sala de sport, parcare, internet Wi-Fi.

Prelungirea pachetului, înainte sau după perioada inclusă în pachet, se face în limita disponibilității camerelor la tariful de 240 lei/noapte/ pers. În acest tarif este inclusă o noapte de cazare cu mic dejun și o fișă cont pentru servirea meselor de prânz și cină în restaurantul cu meniu a la carte în valoare de 100 de lei/ pers. (se pot consuma în fișă cont atât preparate culinare cât și băuturi alcoolice sau non alcoolice).

Condiții și facilități copii

 • Copiii cu vârsta între 0 – 3 ani beneficiază de gratuitate.
 • Copiii cu vârsta cuprinsă între 3-7 ani beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru mese se achită 260 lei/ sejur.
 • Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani se achită 590 lei/ copil/ sejur (cazați în camere Deluxe, Executive, Junior Suite, Prezident Suite, Romantic Suite).
 • Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani se achită 780 lei/ copil/ sejur (cazați în camere Deluxe, Executive, Junior Suite, Prezident Suite, Romantic Suite).
 • Copiii peste 18 ani sunt considerati adulți.
 • Pentru al treilea adult în cameră (cazat în camera Executive, Junior Suite, Prezident Suite, Romantic Suite) tariful începe de la 1400 lei/ sejur.
 • Vă rugăm să specificați odată cu rezervarea locurilor, numele, vârsta și sexul copiilor, pentru a veni în întâmpinarea lui Moș Crăciun.

Condiții rezervare

Disponibilitatea de rezervare va fi confirmată în scris în maxim 24 de ore, iar rezervarea devine fermă la achitarea unui avans de minim 50% din contravaloarea totală a serviciilor comandate. Datorită locurilor limitate, avansul poate fi achitat în maxim 7 zile calendaristice de la emiterea facturii proforme, urmând ca plata integrală să fie efectuată până la data de 1 decembrie 2021. După acestă dată, rezervările devin ferme doar cu plata integrală în avans.

Rezervarea locurilor la restaurant, atât pentru copii cât și pentru adulți, se face odată cu rezervarea pachetului.

Pentru grupuri mai mari de 10 persoane se va oferi un discount de 7% din contravaloarea totală a serviciilor comandate.

Condiții de anulare
În situația în care o persoana face dovada medicală ce confirmă infectarea cu Covid 19 sau carantina în perioada pachetului, sejurul poate fi reprogramat, în caz contrar avansul achitat nu se restituie.
În cazul în care suma nu este achitată integral până la data de 20 decembrie, rezervarea se va anula, iar avansul nu se restituie.

Masuri protectie COVID 19
În incinta hotelului cât și în exterior se vor respecta normele privind prevenirea și răspândirea Covid 19: purtarea măștii de protecție, spălarea și dezinfectarea mâinilor, distanțarea în zonele publice. În restaurant este obligatorie purtarea măștii de protecție până la /de la masă.

Se vor respecta regulile și restricțiile impuse de autorități, astfel încât să putem oferi servicii în conformitate cu legislația în vigoare. În funcție de restricțiile impuse de autorități legate de programul de funcționare, de capacitatea maximă privind numărul de persoane admise la o masă, dar și de gradul maxim de ocupare în restaurant, pachetul poate fi modificat.