Sejur pachet 4-6 Martie 2022 (2 nopți)PREȚ/ PERSOANĂ

CamereDoubleSingleTriple
STANDARD8501100
DELUXE8801160
SUPERIOR9101210
KING9501320
EXECUTIVE980900
ROMANTIC SUITE1040940
JUNIOR SUITE1090970
PREZIDENT SUITE11501010

TARIFUL PENTRU PACHETUL DE MARTISOR ÎNCEPE DE LA

 • 850 lei/ pers/ sejur cazată în cameră Dublă Standard
 • 1100 lei/ pers/ sejur cazată în cameră Single Standard

În funcție de tipul camerei, tariful pachetului crește proporțional cu tariful camerei respective. Ocuparea camerelor se va face în funcție de solicitare în limita disponibilității, în ordinea încasării avansului.


Pachetul include

 • 2 nopți de cazare 4 si 5 martie 2022
 • 2 mic dejun bufet suedez în data de 5 si 6 martie 2022
 • Cină festivă în data de 5 martie, începând cu ora 19:00 (meniu fix, prestabilit, ce include mâncare, băuturi alcoolice și non alcoolice). Programul artistic va fi asigurat de renumitul DJ EDI.
 • Fisa cont de 200 lei/pers pentru mesele de pranz si cina, ce se vor servi in restaurantul cu meniu a la carte deschis zilnic intre orele 11.00 – 22.00
 • Acces la piscina exterioară, loc de joacă pentru copii cu vârsta mai mică de 9 ani, sala de sport, parcare, internet Wi-Fi
 • Doamnele si domnisoarele vor avea parte de mici surprize.

Prelungirea pachetului se va face, in limita locurilor disponibile, la tariful de 240 de lei/noapte/persoana. Din acest tarif, fisa cont alocata pentru masa este de 100 de lei/zi/pers.


Condiții și facilități copii

 • Copiii cu vârsta cuprinsă între 0-7 ani beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru mese se va achita ceea ce se comanda a la carte din meniul restaurantului
 • Pentru copii cazați în camere Deluxe, Executive, Junior Suite, Prezident Suite, Romantic Suite cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani se achită 300 lei/ copil/ sejur, reprezentand contravaloarea serviciilor de cazare si cina festiva (fara bauturi alcoolice)
 • Pentru copii cazați în camere Deluxe, Executive, Junior Suite, Prezident Suite, Romantic Suite cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani se achita 400 lei/ copil/ sejur reprezentand contravaloarea serviciilor de cazare si cina festiva (fara bauturi alcoolice)
 • Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7-18 ani nu este inclusa fisa cont pentru mesele de pranz si cina. In acest caz fie beneficiaza de fisa cont a adultilor, fie se va achita separat consumatia.
 • Copiii peste 18 ani sunt considerați adulți.
 • Pentru al treilea adult în cameră (cazat în camera Executive, Junior Suite, Prezident Suite, Romantic Suite) tariful începe de la 900 lei/ sejur.

Facilitati optionale

Saună finlandeză, masaj. Aceste servicii sunt contra cost și se oferă în limita disponibilității, cu programare în prealabil.


Condiții rezervare

Rezervările pentru pachetele speciale se fac numai prin solicitare scrisă pe mail la adresele de mail office@hotelizvoare.ro sau rezervari@hotelizvoare.ro.

Comanda fermă de rezervare trebuie să conțină obligatoriu datele de facturare: persoană fizica (CNP sau adresa completă de domiciliu) sau persoană juridică (datele de identificare ale firmei), numărul și vârsta copiilor însoțitori și perioada solicitată.

Disponibilitatea de rezervare va fi confirmată în scris în maxim 24 de ore, iar rezervarea devine fermă la achitarea unui avans de minim 50% din contravaloarea totală a serviciilor comandate. Datorită locurilor limitate, avansul poate fi achitat în maxim 7 zile calendaristice de la emiterea facturii proforme, urmând ca plata integrală să fie efectuată până la data de 20 februarie 2022. După acestă dată, rezervările devin ferme doar cu plata integrală în avans.

Rezervarea locurilor la restaurant, atât pentru copii cât și pentru adulți, se face odată cu rezervarea pachetului.

Pentru grupuri mai mari de 10 persoane se va oferi un discount de 7% din contravaloarea totală a serviciilor comandate.


Condiții de anulare

În situația în care o persoana face dovada medicală ce confirmă infectarea cu Covid 19 sau carantina în perioada pachetului, sejurul poate fi reprogramat, în caz contrar avansul achitat nu se restituie. În cazul în care suma nu este achitată integral până la data de 1 martie rezervarea se va anula, iar avansul nu se restituie.

Masuri protectie COVID 19 În incinta hotelului cât și în exterior se vor respecta normele privind prevenirea și răspândirea Covid 19: purtarea măștii de protecție, spălarea și dezinfectarea mâinilor, distanțarea în zonele publice. În restaurant este obligatorie purtarea măștii de protecție până la /de la masă.

Se vor respecta regulile și restricțiile impuse de autorități, astfel încât să putem oferi servicii în conformitate cu legislația în vigoare. În funcție de restricțiile impuse de autorități legate de programul de funcționare, de capacitatea maximă privind numărul de persoane admise la o masă, dar și de gradul maxim de ocupare în restaurant, pachetul poate fi modificat.


Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati pa mail la adresa rezervari@hotelizvoare.ro, office@hotelizvoare.ro sau telefonic la numerele 0752 787 787, 0746 348 607, 0350 412 201