Rooms

Hotel IZVOARE rooms accommodation

Izvoare Hotel in Caciulata has 110 accommodation places, intended for both couples who want to have peace and relaxation, groups of friends eager to walk and have fun, families with children, but also organized groups in transit or coming for business meetings, conferences, corporate events or team-building.

The well-equipped, spacious, warm and welcoming rooms, the unique location but also the quality of the facilities reflect refinement and elegance.

Check-in from 15:00Check-out until 11:30

Additionally, for each night of accommodation, a tourist promotion fee of 2 lei/room is charged, according to H.C.L. Calimanesti 103/22 from 29.10.2020.

Hotel Izvoare
Hotel Izvoare
Hotel Izvoare Camera Junior

Inside the IZVOARE hotel (restaurant, swimming pool, hotel) it is forbidden to consume drinks purchased from external sources. Thank you for understanding.

Cameră Standard

From 390 RON
Camerele standard (16-18 mp) au un design modern, elegant și rafinat, au vedere laterală și sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot apropia oferind confort sporit, fiind alegerea perfectă pentru călătorii de afaceri. Pot fi ocupate în regim single sau duble, maxim 2 persoane în cameră.
Details

Cameră Deluxe

From 430 RON
Camerele Deluxe (19-22 mp) liniștite și armonios îmbinate, sunt potrivite pentru o vacanță în orice anotimp, oferind confort, stil și eleganță. Au vedere laterală și sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot apropia, oferind confort sporit, fiind alegerea perfectă pentru călătorii în familie sau de afaceri. Pot fi ocupate în regim single sau duble, Aceste camere pot acomoda maxim 2 adulți și 1 copil sub 6 ani, care doarme în pat cu părinții.
Details

Cameră Superior

From 450 RON
Camerele Duble Superioare (16-18mp), spațioase și elegante, satisfac standarde superioare, oferind confort, stil și personalitate într-un ansamblu mirific. Balconul camerei asigură un confort sporit și o zonă de relaxare. Camerele sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot apropia, fiind alegerea perfectă atât pentru călătorii de familie, cât și pentru călătorii de afaceri. Pot fi ocupate în regim single sau duble, maxim 2 persoane. Nu există opțiunea pentru pat suplimentar în cameră.
Details

Cameră King Deluxe

From 490 RON
Camerele King Deluxe cu o suprafață de 20-24mp, aflate la ultimul etaj, oferă o atmosferă de basm, fiind prevăzute cu o terasă spațioasă, dotată cu canapea, fotolii și măsuță. Confortul este subliniat prin camera spațioasă de baie și facilitățile oferite, de un nivel superior.
Details

Cameră Executive

From 520 RON
Camerele executive (cu o suprafata de 30-33mp) oferă o zonă de relaxare, asigurând odihna perfectă. Dotate cu o canapea extensibilă și un pat matrimonial, dressing-ul, camerele de baie ultra-spatioase prevazută cu cadă, sunt doar cateva elemente care definesc rafinamentul acestor camere. Aceste camere sunt destinate pentru maxim 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii sub 14 ani.
Details

Cameră Romantic Suite

From 550 RON
Romantic Suite (29mp), amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de imaginea pădurilor și munților din jur, vă oferă condițiile ideale pentru un sejur de neuitat, indiferent de anotimp. Întotdeauna în dragoste și iubire este nevoie de doi, deci pentru 2 adulți ar fi loc suficient.
Details

Cameră Junior Suite

From 600 RON
Atmosfera apartamentelor este specială, iar confortul este sporit de dimensiunea camerelor și a băilor, de utilarea perfectă a camerelor dar și de designul modern și cochet. Apartamentele sunt destinate pentru maxim 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii cu vârsta mai mică de 14 ani.
Details

President Suite cu balcon

From 650 RON
Apartament President Suite cu balcon, cu o suprafață de 35 mp, este dotat cu o camera cu pat matrimonial și un living cu o canapea extensibilă, ușă despărțitoare între cele două camere, 2 balcoane cu vedere spre curtea interioară, 2 Smart TV, o baie cu cadă.
Details

President Suite cu terasă

From 650 RON
Apartament President Suite cu terasă, cu o suprafață de 35 mp, open space, dotat cu pat matrimonial și canapea extensibilă, o terasă prevăzută cu mobilier elegant care îmbie la conversații animate, 2 Smart TV.
Details