Pachet festiv pentru sărbătorile Pascale 2023 la Hotel Izvoare

Pachet festiv pentru sărbătorile Pascale 2023 la Hotel Izvoare

Lectură: 5 minute

Știm cât de mult vă doriți să ieșiți din cotidianul de zi cu zi și să petreceți timp de calitate cu cei dragi. Așadar, venim către dumneavoastră cu o super ofertă pentru vacanța de Paște. Un sejur care vă va reîncărca bateriile și care va readuce către dumneavoastră magia sărbătorilor pascale.

Am creat un super pachet special pentru Paște care ține cont de toate dorințele și necesitățile fiecăruia.

Pachetul destinat vacanței din preajma sărbătorilor pascale cuprinde:

Sejur în perioada 14-17 aprilie, cu prețuri variabile, care pornesc de la 1850 lei/persoană pentru o cameră standard double şi 2360 lei/persoană pentru o cameră standard single. Tarifele variază în funcție de tipul camerei ales, conform tabelului. Ocuparea camerelor se va face în funcție de solicitare, în limita disponibilității, în ordinea încasării avansului.

Separat de tariful pachetului, se va achita  taxa de promovare turistică, reprezentând 2% din tariful de cazare exclusiv TVA/noapte, conform legii 227/2015, art 484 și hotărârii Consiliului Local 123 din 27.12.2022.

Care sunt beneficiile din cadrul pachetului?

 • 3 nopți de cazare (14,15 și 16 aprilie).
 • 3 mic dejun bufet suedez în data de 15, 16 și 17 aprilie.
 • Cina de bun venit în data de 14 aprilie începând cu ora 19:00 (cu meniu fix, prestabilit, ce include mâncare și băuturi non alcoolice).
 • Prânz în data 15 aprilie între orele 13:30-15:00 (cu meniu fix prestabilit).
 • Cină în data de 15 aprilie începând cu ora 19:00 (cu meniu fix, prestabilit, ce include mâncare și băuturi non alcoolice).
 • Prânz pascal în data de 16 aprilie servit în intervalul 13:30-15:00 (cu meniu fix prestabilit ce include mâncare, băuturi alcoolice și non alcoolice).
 • Cină festivă în data de 16 aprilie, începând cu ora 19:00 (meniu fix, prestabilit, ce include mâncare, băuturi alcoolice și non alcoolice). Programul muzical va fi asigurat de DJ .
 • Acces la piscina exterioară, loc de joacă pentru copii cu vârsta mai mică de 9 ani, sala de sport, parcare, internet Wi-Fi

Ne-am gândit chiar și la cei mici. Iată care sunt condițiile și facilitățile acestora:

 • Copiii cu vârsta între 0-3 ani beneficiază de gratuitate.
 • Copiii cu vârsta cuprinsă între 3-7 ani beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru mese se achită 300 lei/ sejur.
 • Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani se achită 865 lei/ copil/ sejur (cazați în camere Deluxe, Executive, Junior Suite, Prezident Suite, Romantic Suite).
 • Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani se achită 1150 lei/ copil/ sejur (cazați în camere Deluxe, Executive, Junior Suite, Prezident Suite, Romantic Suite).
 • Copiii peste 18 ani sunt considerați adulți.
 • Camerele ocupate de 1 adult și un copil cu vârsta mai mare de 7 ani sunt considerate camere duble.
 • Copiii cu vârsta mai mica de 14 ani pot fi cazați în cameră cu părinții, în camere duble Deluxe (cu pat suplimentar pliant) sau în apartamente.

Facilități opționale

 • Saună finlandeză,
 • Masaj.

Aceste servicii sunt contra cost și se oferă în limita disponibilității, cu programare în prealabil.

Condiții rezervare

Rezervările pentru pachetele speciale se fac numai prin solicitare scrisă pe mail la adresele de mail

Comanda fermă de rezervare trebuie să conțină obligatoriu datele de facturare: persoană fizică (CNP și adresa completă de domiciliu) sau persoană juridică (datele de identificare ale firmei), precum și numărul/vârsta copiilor însoțitori.

Disponibilitatea de rezervare va fi confirmată în scris în maxim 24 de ore, iar rezervarea devine fermă la achitarea unui avans de minim 50% din contravaloarea totală a serviciilor comandate.

Ca urmare a locurilor limitate, avansul poate fi achitat în maxim 10 zile calendaristice de la emiterea facturii proforme, urmând ca plata integrală să fie efectuată până la data de 1 aprilie 2023. După această dată, rezervările devin ferme doar cu plata integrală în avans.

Rezervarea locurilor la restaurant, atât pentru copii cât și pentru adulți, se face odată cu rezervarea pachetului.

Condiții de anulare

Anularea unei rezervări garantate prin plata unui avans se poate face fără penalități  în maxim 14 zile de la plata avansului. ​În cazul în care anularea se face peste acest termen, sejurul poate fi reprogramat, în caz contrar avansul achitat nu se restituie. 

În cazul în care suma nu este achitată integral până la data de 10 aprilie, rezervarea se va anula, iar avansul nu se restituie.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați pe mail la adresele rezervari@hotelizvoare.ro, office@hotelizvoare.ro sau telefonic la numerele 0752787787, 0746348607, 0350412201.

Rezervările se fac doar pe mail la adresele rezervari@hotelizvoare.ro, office@hotelizvoare.ro sau prin completarea formularului Rezervare de pe site-ul www.hotelizvoare.ro