Facilități

Facilități

Principala prioritate a personalului calificat, profesionist și mereu atent la detalii este confortul și buna dispoziție a oaspeților noștri.

Piscină exterioară

Piscină exterioară

Hotel IZVOARE Căciulata dispune de o piscină exterioară, piscină ce conține apă geotermală (temperatura apei fiind de 350C iar adâncimea piscinei de 1.4m). Apa provine de la unul dintre izvoarele termale, apă încalzită în subteran de activitățile geotermale ale pământului, bogată în săruri, minerale și dioxid de carbon.

Apa termală conţine minerale precum calciu, sodiu, potasiu şi magneziu, minerale incluse şi în factorul natural de hidratare, o componentă ce asigură hidratarea pielii.

Terasă

Terasă

În sezonul cald, piscina dispune și de o terasa exterioară, unde vă puteți delecta cu băuturile și preparatele preferate.

PIZZA / BURGER / GRILL / SALATE

Sală de conferințe

Sală de conferințe

Hotel Izvoare Caciulata pune la dispozitie o sala de conferinta, dotata cu echipamente tehnice necesare intalnirilor de success: sistem de sonorizare, sistem de proiectie, flipchart, lumina naturala dar si posibilitatea de black-out total.
Sala de conferinta poate gazdui un numar limitat de participanti: 20-30 de participant in functie de aranjament.
Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a asigura desfasurarea evenimentelor in conditii optime.

Saună

Saună

In incinta hotelului, va puteti bucura de sauna finlandeza care completeaza facilitatile noastre menite sa va incante simturile, sa reduca oboseala si stresul si sa va redea starea de bine. Sauna este o terapie excelenta de relaxare pentru trup si suflet, avand beneficii multiple asupra organismului.
Printre principalele beneficii putem enumera detoxifierea organismului, activarea circulatiei sanguine si scaderea tensiunii, reducerea durerilor musculare, intarirea imunitatii, infrumusetarea pielii dar si relaxarea fizica si mentala.

Masaj

Masaj

La cerere se pot organiza ședințe de masaj. Pentru detalii și programări vă puteți adresa recepției hotelului.

Sală de sport

Sală de sport

Pentru momentele in care doriti sa va relaxati dar si pentru imbunatatirea tonusului muscular, sala de sport va sta la dispozitie. Aceasta este prevazuta cu banda de alergare, bicicleta, aparat multifunctional potrivit pentru antrenarea tuturor grupelor majore de muschi: spate, piept, brate, picioare.
Tot mai multe persoane incearca sa adopte un stil de viata sanatos,miscarea zilnica cat si alimentatia ajutand la mentinerea corpului intr-o forma excelenta. Exercitiile fizice zilnice vor avea efect benefic asupra tonusului muscular si a intregului organism.
In timpul antrenamentelor puteti sa va relaxati ascultand muzican sau puteti urmari emisiunile TV preferate.

Loc de joacă

Loc de joacă

Din dorinta de a oferi si celor mai mici oaspeti ai nostri clipe de neuitat in locatia noastra, am creat pentru ei locul de joaca cu standard de confort si siguranta. Aici copiii beneficiaza de un loc dedicat jocului, fiind intampinati cu numeroase jocuri si jucarii, desene animate dar si concursuri interactive. Copii au acces la locul de joaca, unde isi pot petrece timpul alaturi de alti copii si pot lega prietenii, doar sub stricta supraveghere a unui adult.

Loc de joacă în exterior

Loc de joacă în exterior

Am amenajat în aer liber un loc de joacă pentru copii, pentru ca aceștia să beneficieze de activități recreative și în spatiu deschis.

Parcare

Parcare

Odata ajunsi la destinatie, oaspetii hotelului beneficiaza de parcare gratuita, iluminata pe timpul noptii si supravegheata video. Ramane doar sa va bucurati din plin de sejurul dumneavoastra. Parcarea hotelului dispune de locuri special rezervate pentru persoanele cu dizabiliati.

Internet wi-fi

Internet wi-fi

Va punem la dispozitie serviciul wi-fi gratuit pentru ca dumneavoastra sa va simtiti confortabili pe tot parcursul sejurului, indiferent daca sunteti nevoiti sa lucrati de la distanta sa va doriti sa mentineti legatura in permanenta cu cei dragi.

Mic dejun

Mic dejun

Pentru ca ziua buna se cunoaste de dimineata, un mic dejun gustos cu preparate proaspete si de cea mai buna calitate, pregatit cu drag de bucatari profesionisti, reprezinta cea mai sigura modalitate.

Tratamente

Tratamente

În parteneriat cu Hotel TRAIAN se pot face tratamente balneo pentru o gamă largă de afecțiuni. Tratamentele se vor executa exclusiv în baza de tratament a Hotelului TRAIAN. Se pot trata urmatoarele afecțiuni: respiratorii, digestive, renale, reumastimale, dermatologice, ale NSC, port traumaticw, alergologice, crenoterapie (izvoarele 1 si 2). Facilităm doar serviciul de programare, pentru clienții cazați în hotelul nostru.