Restaurant / Bar

Restaurant IZVOARE – Căciulata

Restaurantul hotelului, cu un meniu a la carte și o capacitate maximă de 80 de locuri, a fost conceput pentru a oferi o experiență culinară de excepție. O masă de afaceri, o cină romantică sau o cină în familie, o petrecere sau un eveniment major au un lucru în comun – Restaurant Izvoare. Cu un meniu rafinat, vom satisface cele mai fine gusturi oferind momente de neuitat, de fiecare dată când veți fi oaspeții noștri.

Bucătări profesioniști vor pregăti cu drag preparate culinare deosebite. Toate preparatele noastre au un condiment comun: Pasiune.

Fie că vorbim de meniurile noastre rafinate și toate ingredientele necesare unei extravaganțe culinare, pornind de la gustare până la desert, fie că vorbim de designul interior care oferă confort și intimitate, sau de serviciul ireproșabil al personalului nostru calificat și profesionist, la Restaurant Izvoare veți avea parte de o experiență deosebită într-o ambință încântătoare, care antrenează meditația și relaxarea.

Evenimente

Pentru că tot ceea ce ne dorim este satisfacția oaspeților noștri, pentru diverse evenimente, venim în întampinarea dumneavoastră cu meniuri personalizate, degustări sau chiar mese tip bufet (mic dejun, prânz și cină).

Restaurantul este deschis tot timpul anului și indiferent dacă sunteți cazați în hotelul nostru sau sunteți în trecere prin frumoasa noastră stațiune, cu drag vă așteptăm, să ne treceți pragul. Cu siguranță nu veți regreta!