Camere

Camere Hotel IZVOARE

Hotelul Izvoare din Caciulata dispune de 110 locuri de cazare, destinate atât cuplurilor ce doresc să aibă parte de liniște și relaxare, grupurilor de prieteni dornici de plimbare și distracție, familiilor cu copii, dar și grupurilor organizate, aflate în tranzit sau venite pentru întâlniri de afaceri, conferințe, evenimente corporate sau team-buildinguri.

Camerele bine utilate, spațioase, calde și primitoare, amplasamentul unic dar și calitatea dotărilor, reflectă rafinament și eleganță.

Check-in începând cu ora 15:00Check-out până la ora 11:30

Suplimentar, pentru fiecare noapte de cazare, se percepe o taxă de promovare turistică de 2 lei/ camera, conform H.C.L. Calimanesti 103/22 din 29.10.2020.

Hotel Izvoare
Hotel Izvoare
Hotel Izvoare Camera Junior

Acces gratuit la Aqua Parc Mirajul Oltului!

În incinta hotelului IZVOARE (restaurant, piscină, hotel) este interzis consumul de băuturi procurate din surse externe. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cameră Standard

De la 390 Lei
Camerele standard (16-18 mp) au un design modern, elegant și rafinat, au vedere laterală și sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot apropia oferind confort sporit, fiind alegerea perfectă pentru călătorii de afaceri. Pot fi ocupate în regim single sau duble, maxim 2 persoane în cameră.
Detalii

Cameră Deluxe

De la 430 Lei
Camerele Deluxe (19-22 mp) liniștite și armonios îmbinate, sunt potrivite pentru o vacanță în orice anotimp, oferind confort, stil și eleganță. Au vedere laterală și sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot apropia, oferind confort sporit, fiind alegerea perfectă pentru călătorii în familie sau de afaceri. Pot fi ocupate în regim single sau duble, Aceste camere pot acomoda maxim 2 adulți și 1 copil sub 6 ani, care doarme în pat cu părinții.
Detalii

Cameră Superior

De la 450 Lei
Camerele Duble Superioare (16-18mp), spațioase și elegante, satisfac standarde superioare, oferind confort, stil și personalitate într-un ansamblu mirific. Balconul camerei asigură un confort sporit și o zonă de relaxare. Camerele sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot apropia, fiind alegerea perfectă atât pentru călătorii de familie, cât și pentru călătorii de afaceri. Pot fi ocupate în regim single sau duble, maxim 2 persoane. Nu există opțiunea pentru pat suplimentar în cameră.
Detalii

Cameră King Deluxe

De la 490 Lei
Camerele King Deluxe cu o suprafață de 20-24mp, aflate la ultimul etaj, oferă o atmosferă de basm, fiind prevăzute cu o terasă spațioasă, dotată cu canapea, fotolii și măsuță. Confortul este subliniat prin camera spațioasă de baie și facilitățile oferite, de un nivel superior.
Detalii

Cameră Executive

De la 520 Lei
Camerele executive (cu o suprafata de 30-33mp) oferă o zonă de relaxare, asigurând odihna perfectă. Dotate cu o canapea extensibilă și un pat matrimonial, dressing-ul, camerele de baie ultra-spatioase prevazută cu cadă, sunt doar cateva elemente care definesc rafinamentul acestor camere. Aceste camere sunt destinate pentru maxim 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii sub 14 ani.
Detalii

Cameră Romantic Suite

De la 550 Lei
Romantic Suite (29mp), amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de imaginea pădurilor și munților din jur, vă oferă condițiile ideale pentru un sejur de neuitat, indiferent de anotimp. Întotdeauna în dragoste și iubire este nevoie de doi, deci pentru 2 adulți ar fi loc suficient.
Detalii

Cameră Junior Suite

De la 600 Lei
Atmosfera apartamentelor este specială, iar confortul este sporit de dimensiunea camerelor și a băilor, de utilarea perfectă a camerelor dar și de designul modern și cochet. Apartamentele sunt destinate pentru maxim 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii cu vârsta mai mică de 14 ani.
Detalii

President Suite cu balcon

De la 650 Lei
Apartament President Suite cu balcon, cu o suprafață de 35 mp, este dotat cu o camera cu pat matrimonial și un living cu o canapea extensibilă, ușă despărțitoare între cele două camere, 2 balcoane cu vedere spre curtea interioară, 2 Smart TV, o baie cu cadă.
Detalii

President Suite cu terasă

De la 650 Lei
Apartament President Suite cu terasă, cu o suprafață de 35 mp, open space, dotat cu pat matrimonial și canapea extensibilă, o terasă prevăzută cu mobilier elegant care îmbie la conversații animate, 2 Smart TV.
Detalii