Proiectul "Hotel Izvoare Căciulata" este realizat prin contribuția Uniunii Europene din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și a Guvernului României.

Proiectul constă în realizarea unei investiții inițiale caracterizată în Preluarea și extinderea unei construcții care va funcționa ca hotel de 4 stele, achiziționarea de echipamente eficiente energetic, creșterea cotei de piață, a cifrei de afaceri și implicit a rentabilității firmei S.C. Biosan S.R.L.

Cariere

ALATURA-TE ECHIPEI IZVOARE CACIULATA!

Pentru echipa noastra, performanta inseamna oaspeti multumiti care revin mereu cu placere. Suntem o echipa dedicata, pasionati de domeniul ospitalitatii iar scopul nostru principal este de a oferi, cu entuziasm si profesionalism, servicii de cea mai buna calitate oaspetilor nostrii.

Atitudinea pozitiva, pasiunea pentru profesie, responsabilitatea si seriozitatea sunt calitati care te vor recomanda pentru a face parte din echipa noastra. Lansam noi provocari in toate departamentele: Restaurant, Receptie, Vanzari, Marketing, Contabilitate.

Daca aici gasesti locul in care doresti sa–ti dezvolti o cariera de succes intr-un mediu prietenos, pozitiv si promitator.

Trimite CV-ul tau la adresa de email: office@hotelizvoare.ro.

CV-ul va fi analizat, iar daca profilul tau corespunde cerintelor postului vacant, vei fi si invitat la un interviu.

Impreuna spre succes!

    Aplică CV

    Câmpurile marcate * sunt obligatorii

    arrow_upward