Contact

Contact

Fie ca sunteți în căutarea unei informații suplimentare, aveți o solicitare sau doar doriți să ne comunicați sugestiile dumneavoastră, nu ezitați să folosiți formularul de contact.

Vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

  Contact

  Iată cum poți ajunge la noi!

  • Rutier – pe drumul european E81(DN7) București – Râmnicu Vâlcea – Călimănești – Sibiu – Cluj – Satu Mare.
   In stațiune se poate ajunge cu mașina personală sau cu autobuze și microbuze: Dacos, Ionescu, Cotofana, Fany, Horas, Normandia, Antares Transport, CarpathianTransport, utilizând DN 65C, DN67 și DN7
  • Feroviar – este asigurat de linia secundară Piatra Olt – Podul Olt, ramificație a magistralei feroviare Brașov – Sibiu – Arad – Curtici.
   În stațiune se poate ajunge prin stația de cale ferată Călimănești situată la 16 km de municipiul Râmnicu Vâlcea și 5 km față de Hotel Izvoare Căciulata, prin Halta Păușa situată la 1 km față de hotel, sau prin Halta Mănăstirii Turnu, situata la 5 km față de hotel Izvoare Caciulata.
   Pentru transportul de la gară la hotel sau de la hotel la gară, personalul din recepție împreună cu partenerii de Taxi vor fi încântați să vă ajute, daca le solicitați ajutorul în timp real.
  • Aerian – Aeroportul Internațional Sibiu, la 81 km, pe E81. Aeroportul International Craiova, la 138 km, pe DN64. Aeroportul International Henry Coanda, Otopeni, la 200 km. Putem asigura contra cost, transferul la/de la aeroport, indiferent de ora de sosire/plecare a avionului, astfel încât călătoria dumneavoastră va fi una sigură și placută. Contactați-ne în timp real și vom găsi soluția perfectă pentru dumneavoastră.